hanger tourmalijn - te koop

Unieke kans!


TE KOOP – Een handgemaakt juweel, bezet met topkwaliteit edelstenen, voor een schitterende scherpe prijs.

Deze unieke 14 karaats geel/wit gouden hanger, van maar liefst 16 gram goud, is bezet met 16 briljanten en een baguette geslepen toermalijn in de zeer zeldzame en kostbare kleur blauw/groen.
De briljanten zijn van top kwaliteit (Top Wesselton VVS) met een totaal gewicht van 0,45 ct en de baguette geslepen toermalijn weegt 2,37 ct.
Inclusief de 14 karaats geel gouden omega collier, 1,4 mm dikte/42 cm lang.

De unieke hanger wordt nu aangeboden voor een actieprijs:
van € 5285,- nu voor

€ 3400,-

Interesse?

Neem contact op met Rob Verstappen van Juwelenatelier Regter-Esser, het atelier voor juwelen op maat. Stuur een mail naar robverstappen@juweeldesigner.nl of bel 06 – 405 84 176

Neem contact op

Even wat meer informatie over de kwaliteit van dit juweel. Briljanten en toermalijnen zijn er in veel kleur- en kwaliteit soorten. Bij dit unieke juweel kunt u rekenen op een top kwaliteit.

Top Wesselton VVS

Top Wesselton VVS… wat wil dat precies zeggen?
De zeer vakkundig geslepen briljanten zijn ‘fijn wit’ van kleur (Top Wesselton). VVS (Very Very Slightly Included) staat voor de zuiverheid van de briljant. De 16 ‘fijn witte’ briljanten in dit juweel zijn van de hoogste categorie, VVS.

Toermalijn

Deze toermalijn uit onze edelsteencollectie is uniek. De tourmalijn is van nature gekleurd en dus niet bewerkt … Blauw/groen, deze kleur is zeldzaam en de kostbaarste kleur onder de toermalijnen.

Wilt u deze unieke hanger kopen?

Neem contact op met Rob Verstappen stuur een mail naar robverstappen@juweeldesigner.nl of bel 06 – 405 84 176

Neem contact op